For a better experience on this site, enable JavaScript in your browser.

09 March 2017

Wat sou jy doen met £ 14,5 miljoen?

Dit is 'n vraag wat ons onsself die hele tyd vra, gewoonlik terwyl jy staar by die venster uit en sug. Wat sou ons doen met miljoene in lottery wen geld? Droom van huise, motors en vakansies - Nie te praat van n eindlose stroom van champanje en n leefstyl wat Rock sterre sal jaloers maak.

Maar terwyl dit steeds 'n hipotetiese vraag vir ons is, vir ander gelukkige mense is dit 'n fantastiese werklikheid - mense soos Beverley Doran, wat onlangs op die EuroMillions £ 14.5 miljoen gewen het!

 

lotto3

Leef die goeie lewe

Dit is dieselfde met die meeste groot Lotto-wenners - wanneer hulle uitvind hulle het die jackpot getref, hulle kan dit net nie glo nie. Dit is 'n emosie wat Bev beslis kan betrokke raak by, nadat hulle uitgevind het haar eie multi-miljoen meevaller:

 

"Ek het saterdag oggend wakker geword en gekyk na die EuroMillions en gesien daar was 'n Britse wenner se Bev." "Ek was nog besig om wakker te raak en besig om aan te teken in my rekening. Ek kon die jackpot bedrag sien, maar kon nie uitwerk wat ek gewen het nie. Toe ek stadig besef dit was 'n Britse wenner en dat daardie persoon ek was."

"Dit het n baie lang tyd gevat om in te sink. Ek het uit my bed gespring en reguit na my kind se kamer gehardloop en hom begin vertel dat ek gewen het,, Toe val ek op die vloer en begin huil en bewe van blydskap.

 

Gelukkig het Bev gou herstel, en geniet haar nuutgevonde roem en rykdom. Nie net het sy die voordele wat sy ontvang van die raad gekanselleer nie, maar sy het uit haar huis uitgetrek saam met haar vier kinders, begin kyk na luukse huise met 'n eiendomsagent,en sy het in n Hotel in getrek vir die tyd en wyl tot sy n huis kry wat meer geskik is vir haar nuwe bank balans. Wat meer is sy kon haar ma bel wat by die supermark werk en ha vertel dat sy van vandag af nie meer in werk toe hoef te gaan nie. As dit net kon wees!!

 

'N helpende hand

Maar terwyl die besteding van geld op 'n uitbundige nuwe huis uiters opwindend is, is dit ook 'n welkome verligting vir Bev wat gedwing was om op te hou werk omdat sy na haar kinders moes kyk omdat twee van haar kinder outisties is.

 

"Ek het baie  nagte deurgebring met depressie, omdat ek wonder wat gaan van my kinders word, veral as hule ouer is. Nou het ek nie meer daardie bekommernis nie ",sê Bev. " Ons leef in 'n drie slaapkamer huis en daar is vyf van ons. Dit was propvol vir hulle. Dit sal goed wees om hul eie ruimte, hul eie kamer en 'n mooi tuin in 'n mooi omgewing te hê. Die mees belangrikste ding is dat my kinders gaan piekfyn wees. Jy betaal dit na vore, doen mens nie!!

Jy doen beslis - maar voordat jy ander kan help, moet jy jouself help met n kaartjie uit Groot lottos! Geen ry, geen toustaan, sonder om te wag - net 'n vinnige en maklike aanlyn aankoop en toetrede tot die grootste Lottos in die wêreld te trek in sekondes. Een gelukkige nommer kombinasie is al wat jy nodig het, en soos Bev kan jy binnekort die liefde en vreugde onder familie en vriende deel, en geniet die lewe van  luuksheid wat jy weet jy gemaak vir was!! Sterkte

lotto4

 


Speel Nou En Wen!

Vier Kersfees vroeg met ons Groot

El Gordo de Navidad Afslag!

Speel Nou

Geldig slegs vir hierdie week