For a better experience on this site, enable JavaScript in your browser.

16 March 2017

Ons Valentynsdag wenners Word bekend gestel

Daar is niks omtrent so romanties soos n Valentynsdag ete nie- goeie kos, goeie wyn, goeie gesprek, en 'n asemrowende atmosfeer in elke opsig. Let wel, die enigste ding beter as 'n dinee op Valentine's Dag is 'n dinee wat jy hoef nie vir te betaal nie - en dit is presies die ervaring wat twee Groot lottos spelers en hul vennote gehaat het hierdie Februarie wanneer ons hulle bederf het met 'n skouspelagtige aandete op die huis! Kyk:

1. Armando Jantjies, Namibië - Nice Restaurant & Bar, Windhoek

"Ek is 'n Groot lottos speler vir meer as twee jaar nou," sê Armando, "en ek skryf nie altyd in die promosies in wanneer hulle loop nie. Hierdie keer het ek 'n goeie gevoel oor die wen van die prys, maar ek was verbaas toe ek sien ek word geadverteer as een van die Valentynsdag wenners op Facebook! Alles was so goed georganiseer, en ek het geen klagtes oor enige iets nie. die kos was heerlik en die kelners was op punt. weereens dankie! "

Giant Winners With Giant Lottos

2. Roeslan Yarkeev, Rusland - Dom Restaurant, St Petersburg

"Ek speel al met Groot lotto's vir 'n jaar en 'n half nou," sê Roeslan, "en terwyl ek die vreemde €10 Lotto-prys gewen het, dit was dit tot dusver. Ek het geweet dat die kanse waarskynlik nie groot is nie , maar toe ek die Valentine's Dag kompetisie sien, het ek besluit om in elk geval dit te betree en tot my verbasing het ek eintlik gewen -. 'n fantastiese ete vir twee by 'n luukse St Petersburg restaurant.Ek wil regtig die Groot lottos span bedank vir hierdie ete - hul professionaliteit was nie net uitstekend nie maar hulle het my nie net gebel om my te vertel wat ek gewen het nie, maar hulle het vir my 'n brief ook gestuur, en al die reëlings was versorg en doeltreffend. En die ete was fantasties -.. 'n groot dankie aan almal wat betrokke was!

pobediteli konkursa ujin na

Voel jy 'n bietjie uitgelaat? Hartseer dat jy nie n wens van Groot lottos Valentine's gekry het nie? Wel, jy sal nie so voel vir lank nie - wanneer jy sien die fantastiese promosie wat ons opgelyn het vir hierdie maand! Moet dit nie misloop nie - hou 'n oog oop vir al die opwindende besonderhede en tree so gou as wat jy die kans kry. Wie weet - ons volgende groot wenner artikel kan binnekort oor jou wees! Sterkte!


Speel Nou En Wen!

Vier Kersfees vroeg met ons Groot

El Gordo de Navidad Afslag!

Speel Nou

Geldig slegs vir hierdie week