For a better experience on this site, enable JavaScript in your browser.

01 April 2015

Miljoenêr lotery wenner

Ons lotto spelers is 'n bygelowige klomp. Ons is lief vir ons getalle , ons is life vir ons strategieë, en ons is lief vir ons gelukbringers . Hase se voete , hoefysters , en vier blaar klawers - as daar 'n totem daar buite is wat sê geluk, wil ons dit hê  hier by ons , gebruik sy geluk in ons bankrekening.

Dit is hoekom bus bestuurder Sean Lloyd 'n gelukkige pennie op die grond gevind het, het hy geweet as 'n skaduwee van 'n twyfel dit bedoel dat dit goeie dinge in sy lewe gaan bring. " Sien 'n pennie , tel dit op , en die hele dag lank sal jy goeie geluk hee " . Dit is hoe die spreekwoord sê, en dit is presies wat waar geword het vir Sean - want die geloof is sy gelukbringer, hy was in staat om een pennie om te draai in 'n yslike £ 1.800.000 lotery wen!

Silver penny coin

 

Een klein pennie, een groot jackpot!

Woensdag was die dag toe hoop geglimlag het met Sean - dieselfde dag as die UK Nasionale Lotery se quadruple en finale rol trekking. Die pa van vier verduidelik: " Ek het net my skof klaar gemaak op die bus en my middagete gaan  kry. Ek het 'n blink sent op die vloer buite die winkel gesien le en ek het net gelukkig gevoel, ek het gedink: 'Dit is my gelukkige dag’ . . . Ek gaan 'n lotto kaartjie koop "Ek het my kaartjie en het eintlik die pennie gevryf! net om my ekstra geluk te bring "

Ekstra geluk het dit hom beslis gebring - in die vorm van 'n £ 1.800.000 jackpot ! Sean ontdek die goeie nuus toe hy sy nommers kyk net voor jy gaan slaap. "Ek het my iPad uit en begin my nommers na te gaan ," sê hy. "Ek het gesien ek het vyf en ek het gedink ' Amazing. Ek kan nou betaal teenoor my dogter se troue.

"Ek let toe op dat ek die bonus bal ook het en ek het net geskree van opgewondenheid - ek kon dit nie glo nie.My vrou het gaan slaap - ek het boontoe gehardloop om haar wakker te maak, en het net geskree: ' Ons gaan uit om die oomblik te vier ' - Ek dink sy het gedink ek het effens mal geraak.

"Ek het my seun geskakel en ek moet bely ons het 'n paar feestelike drankies gehad en het uiteindelik so 04:00 gaan slaap"

Die volgende dag, die lojale Manchester United fan het ophou werk in Ashton -under - Lyne en het nou groot planne vir sy familie en sy wengeld . "Ek het nie gehuiwer nie," sê hy van die uitreiking van sy kennis . "Ek sien nou uit  na 'n wonderlike lewe . Ek sal in staat wees om die verband en al my skuld af te betaal , en my gesin op 'n droom vakansie vat.

"Dinge soos hierdie gebeur nie net met mense soos ek nie. Ek kan dit nie glo nie . Ek moes myself deurgaans knyp en vertel dat dit werklik gebeur het ek en Melanie( sy vrou ) het regtig die lotery gewen het."

En is Sean klaar om die Lotto te  speel, nou dat hy een van sy groot wenners  is? Nie 'n kans ! "Ek is nou oortuig ek gaan dit weer wen ," sê hy. "As 'n blink penniemy geluk kan bring, kan 'n blink 10p stuk  ook. "

Natuurlik, is dit nie net Sean wat 'n kans staan om te wen nie - jy doen ook. Koop net 'n kaartjie deur Grootlottos.com . Vryf jou perde skoen, wens op jou vier blaar klawers , kom op die geluksgodin se goeie kant , en wie weet - jy  kan ook bo uitkom in saterdagaand se UK Lotto trekking . Alle geluk aan julle !

 

SPEEL GROOTLOTTOS


Speel Nou En Wen!

Vier Kersfees vroeg met ons Groot

El Gordo de Navidad Afslag!

Speel Nou

Geldig slegs vir hierdie week